RF ÁRNYÉKOLT KAMRÁK
Cégünk az árnyékolt kamrákat úgy tervezi hogy magas szintű árnyékolás-csillapítást nyújtsanak, tipikusan EMRV (Elektromágneses rezgésvédelmi) vagy TEMPEST követelményekre. Minden kamrát az ügyfél specifikus kívánalmainak megfelelően tervezünk majd építünk meg, és ekként olyan tulajdonságokat mondhat magáénak, mint az áram, telefon és adatszűrés, szellőztetés, áramelosztó rendszerek és hőszigetelés.





A szokásos panel anyag 3 mm vastag galvanizált acéllemez, a maximális árnyékolási teljesítmény és korrózióvédelem érdekében.A felső és alsó frekvencia teljesítményt ki lehet terjeszteni, ha szükséges.

A TEMPEST védelemre létezik egy egyedi alkalmazás, ahol potenciálisan kompromittáló elektronikus jeleket kell megvédeni. Ha egy standard elektronikus felszerelést helyezünk a nagy teljesítményű kamránba, még a AMSG 720B és AMSG 788B NATO Szabványoknak is meg fognak felelni.


 

További információkét keresse munkatársainkat

Címünk: H-1225. Budapest, Nagytétényi út 225.
Telefon: +361 219 0731
Fax: +361 219 0733
  • Termék Management: hubel@hubel.net
    Termékekre vonatkozó kérdések / problémák esetén keressen minket
  • Ügyvezető Igazgató: nyilas.sandor@hubel.net
  • IT & Marketing: zsoltott@hubel.net
    IT munkatársunk a készülékek részletes specifikciójáról részletes tájékoztatást ad, továbbá az esetleges módosítások lehetőségeiről tájékoztatja az érdeklődőket