RF ÁRNYÉKOLT NYÍLÁSOK
Cégünk az RF árnyékolt szellőzőnyílások legszélesebb skáláját biztosítja minden megrendelőjének. Ezek a RF (rádiófrekvenciával) árnyékolt nyílások egy acél méhsejt-szerkezetből állnak, amely lehetővé teszi, hogy a levegő átáramoljon rajta, de gyengíti a sugárzó elektromágneses interferenciát. Úgy tervezték őket, hogy alkalmasak legyenek minden olyan nagy teljesítményű EMC és TEMPEST alkalmazásban való használatra, amely egy robosztus, könnyűsúlyú és alacsony profilú szellőzőnyílást követel meg. Mivel acélból gyártják, kitűnő az árnyékoló-teljesítményük a H-mezőben valamint az E-mezőben és a sima hullám módban egyaránt. A speciális felhasználású nyílások rozsdamentes acélból, sárgarézből, vörösrézből és foszfor bronzból is készülhetnek.


MŰSZAKI LEÍRÁS:
Anyaga: Puha, méhsejt-szerkezetű acél

Felületi kezelés: fényes cink lemez (BZP), bádog/forraszanyag vagy galvanizálatlan nikkel.
a festék felületet tengerészeti vagy külső alkalmazásokra szintén lehet használni.

Standard méretek: 12,7, 16,25 vagy 25,4 mm mély, 1,57, 2,54, 3,17 vagy 4,76mm cellaszélességű puha, méhsejt-szerkezetű acél, más méretben is hozzáférhető különleges megrendelés esetén. 12,7 x 3,17 mm és 25,4 x 3,17mm a leginkább rendelkezésre álló méretek.
 

További információkét keresse munkatársainkat

Címünk: H-1225. Budapest, Nagytétényi út 225.
Telefon: +361 219 0731
Fax: +361 219 0733
  • Termék Management: hubel@hubel.net
    Termékekre vonatkozó kérdések / problémák esetén keressen minket
  • Ügyvezető Igazgató: nyilas.sandor@hubel.net
  • IT & Marketing: zsoltott@hubel.net
    IT munkatársunk a készülékek részletes specifikciójáról részletes tájékoztatást ad, továbbá az esetleges módosítások lehetőségeiről tájékoztatja az érdeklődőket