RF ÁRNYÉKOLT ABLAKOK
A rádiófrekvenciával árnyékolt ablakok egy finom fémhálóból készülnek, amely üveg- vagy akrillapok közé van rétegelve. Néhány alkalmazásra, kisebb ablakok esetén a hálót allilkarbonátba ágyazzák. A leggyakrabban használt háló rozsdamentes acélból készül, 0.03 vagy 0.05 mm-es huzalátmérővel és 80 vagy 100 opi-val (nyílás per hüvelyk), azonban specifikus alkalmazásokra más-más hálót használnak.


Az árnyékolás hatékonysága nem csak a hálótól függ, hanem attól is, hogy milyen módszerrel kapcsolják hozzá az ablakot az azt körülvevő RF árnyékolóhoz. Cégünk tanácsot tud adni a legjobb megoldásra minden egyes egyedi felhasználásra, valamint képes olyan ablakterveket készíteni, amelyek megfelelnek a legtöbb követelménynek, beleértve a duplán üvegezett egységeket, a háromrétegű egységeket, a színezett vagy szélmentes üvegeket.


További igény esetén, az ablakot ütésbiztossá, vagy nagy ellenálló képességű bevonattal látjuk el, amely a bevonat mértékétől függően ellenáll akár hirtelen fellépő nagy nyomásnak (pl robbanás esetén bekövetkező nyomás), vagy golyóállóvá tehetjük azt. Megoldható az üveg fény áteresztőképességének igény szerinti csökkentése, esetlegesen annak "egyirányúsítása"

 

További információkét keresse munkatársainkat

Címünk: H-1225. Budapest, Nagytétényi út 225.
Telefon: +361 219 0731
Fax: +361 219 0733
  • Termék Management: hubel@hubel.net
    Termékekre vonatkozó kérdések / problémák esetén keressen minket
  • Ügyvezető Igazgató: nyilas.sandor@hubel.net
  • IT & Marketing: zsoltott@hubel.net
    IT munkatársunk a készülékek részletes specifikciójáról részletes tájékoztatást ad, továbbá az esetleges módosítások lehetőségeiről tájékoztatja az érdeklődőket