RF ÁRNYÉKOLT AJTÓK
Az ajtó mindenféle árnyékolt helyiség legfontosabb része, ezért a konstrukció designja és minősége elsődleges fontosságú. Az EEP árnyékolt ajtók egy "késhegy" típusú kerettel rendelkeznek, amely beleilleszkedik a 2 sor réz berillium (CuBe) érintkezőt tartalmazó ajtószárnyban található csatornába. Ez a design kitűnő vezető kapcsolatot biztosít a teljes ajtónyitás körül, amely a RF teljesítmény magas színvonalának kulcsa. Cégünk árnyékolt ajtók széles választékát kínálja vagy az egyedi igények szerint tervezi meg, hogy kielégítsen mindent teljesítményszintet. Az ajtók külső / belső felhasználásra egyaránt alkalmasak.



Mivel a legtöbb árnyékolási projekt egyedi, cégünk képes egyedi igények szerinti zár és zárrendszereket tervezni, valamint azt úgy kivitelezni, hogy eleget tegyen a különleges igényeknek. Ezek lehetnek kézi, elektromos vagy pneumatikus zárak. Ellenállhatnak a szélsőséges időjárási viszonyoknak, védelmet biztosíthatnak NBV (nukleáris, biológiai és vegyi) körülmények között.

A zárrendszer tekintetében is széleskörűen választhat a megrendelő, legyen szó biometrikus zárról, elektronikus kombinációs zárszerkezetről, kombinált kártyás beléptető zárszerkezetről.
 

További információkét keresse munkatársainkat

Címünk: H-1225. Budapest, Nagytétényi út 225.
Telefon: +361 219 0731
Fax: +361 219 0733
  • Termék Management: hubel@hubel.net
    Termékekre vonatkozó kérdések / problémák esetén keressen minket
  • Ügyvezető Igazgató: nyilas.sandor@hubel.net
  • IT & Marketing: zsoltott@hubel.net
    IT munkatársunk a készülékek részletes specifikciójáról részletes tájékoztatást ad, továbbá az esetleges módosítások lehetőségeiről tájékoztatja az érdeklődőket