MODULÁRIS RF ÁRNYÉKOLT SZOBÁK és VISSZHANGMENTES KAMRÁK
A Hubel moduláris árnyékolt szobák előgyártott, standardizált elemekből készülnek. Az elemeket M8 csavarokkal szerelik össze, 100 mm-es térközzel, és egy elektromosan vezető bádogbevonatú acél (TCS) hálós tömítés vagy minden egyes csukló között. Ez a moduláris konstrukció lehetővé teszi, hogy a árnyékolt szobák szinte határtalan méretben és konfigurációban készüljenek el. A maximális árnyékolási teljesítmény és korrózióvédelem érdekében az elemek anyaga 2 mm vastag galvanizált acéllemez maximum.


A felső és alsó frekvencia teljesítményt meg lehet növelni, ha szükséges. A moduláris árnyékolt szobákat sokféle anyaggal lehet burkolni egy irodaszerű belső elérésére, a mikrohullámú elnyelőkig a félig vagy teljesen visszhangmentes kamrákhoz.



Visszhangmentes kamrák
Cégünk olyan visszhangmentes kamrákat kínál, amelyek megfelelnek a legtöbb EMC szabványnak. Az alábbiakban a visszhangmentes kamrák 3 tipikus méretét mutatjuk be, amelyeket úgy terveztek, hogy költség-hatékony választékot kínáljon azon cégek számára, akik EMM tesztelést hajtanak végre. Ezek a méretek semmiképp sem tekintendők véglegesnek.
 

További információkét keresse munkatársainkat

Címünk: H-1225. Budapest, Nagytétényi út 225.
Telefon: +361 219 0731
Fax: +361 219 0733
  • Termék Management: hubel@hubel.net
    Termékekre vonatkozó kérdések / problémák esetén keressen minket
  • Ügyvezető Igazgató: nyilas.sandor@hubel.net
  • IT & Marketing: zsoltott@hubel.net
    IT munkatársunk a készülékek részletes specifikciójáról részletes tájékoztatást ad, továbbá az esetleges módosítások lehetőségeiről tájékoztatja az érdeklődőket